Saltar al contenido principal
Buscar Buscador
Salir

Encuentra lo que estás buscando

Eines

​​​​​​​

Filtra per categoria:

El meu pressupost

Sembla complicat, però no ho és ni de bon tros. Crear pressupostos és un hàbit molt beneficiós que ens ajuda a portar un control sobre els nostres diners.

 

Provar eina

Els meus capricis

Aquesta eina permet saber quants diners es poden estalviar en un temps determinat si eliminem o reduïm despeses. Introdueix almenys un concepte de despesa i el seu estalvi mensual. Tingues en compte que fins i tot les retallades més petites poden significar grans estalvis.

 

Provar eina

La meua jubilació

Quant necessites estalviar per a la jubilació? Durant quants anys et duraran els estalvis després de jubilar-te?

Provar eina

El meu nadó

Estàs esperant un nadó? Aquesta eina et permetrà planificar les despeses del primer any i ajustar-les en funció de les teves necessitats.

 

Provar eina

Els meus objectius

Descobreix quants diners hauràs d'estalviar mensualment per aconseguir els teus objectius de capital en un termini determinat.

 

Provar eina

Els meus objectius infantil

Aquesta eina et permetrà saber quants diners hauries d'estalviar cada mes per aconseguir un objectiu en un temps estipulat.

Provar eina

Els meus deutes

Estàs endeutat en excés? Calcula el teu límit d'endeutament amb aquesta eina. Aquesta calculadora et facilita el teu nivell d'endeutament tenint en compte els teus ingressos mensuals i l'import dels teus deutes (sense comptar amb la hipoteca).

 

Provar eina

Prioritzar objectius

A més, t'ajuda a classificar i seleccionar els objectius segons la importància que tenen per a tu. Introdueix a continuació almenys dos objectius financers.

 

Provar eina

El meu valor net

Aquesta eina et permetrà conèixer el valor total dels teus béns i drets un cop descomptats els deutes, és a dir, el teu patrimoni net personal, perquè puguis fer un seguiment de l'evolució de les teves finances.

Provar eina

Les meves finances en parella

Coneix la vostra compatibilitat financera amb aquest test de 10 preguntes senzilles.

Provar eina

La meua salut financera

T'has preguntat mai com et trobes? Saps com tens els nivells de colesterol? I els triglicèrids? ... si no et fas una analítica, no ho sabràs. Doncs també pots fer una revisió per saber com està la teva salut financera.

Provar eina

El meu habitatge

Calcula el preu de la casa que pots comprar en funció de la quota mensual que pots o vols pagar.

Provar eina

Comprar o Llogar

Aquesta eina t'ajudarà en la difícil decisió de si et convé comprar o llogar d'un habitatge. Compara els costos de lloguer i de compra d'un habitatge, segons els anys que et pensis quedar a la casa.

Provar eina

Els meus estalvis

Aquesta eina et permet descobrir quants diners podràs acumular en un determinat termini si estalvies mensualment una quantitat de diners.

Provar eina

El meu estat estalvi-inversió

Aquesta eina t'ajudarà a avaluar el teu comportament respecte de l'estalvi i la inversió.

Provar eina

¡No te pierdas nada!

Mantente al día de todas las novedades de Finanzas para Todos suscribiéndote a nuestra newsletter. Todas las novedades sobre finanzas, en tu correo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam dapibus aliquam ipsum, quis posuere ligula eleifend vel. Morbi rhoncus, dolor vitae blandit volutpat, tortor neque tincidunt eros, id hendrerit orci sem vel nisl. Nunc lacinia neque non erat volutpat condimentum. Vestibulum in egestas turpis. Donec consequat odio quis fermentum convallis. Vivamus dui lorem, posuere vel leo in, tempor tempus tortor. Fusce rutrum dapibus gravida. Phasellus tempus, velit sit amet porta faucibus, nulla elit tempor lorem, at commodo ligula purus eget dui.