Saltar al contenido principal

Finanzas Para Todos

Buscar Buscador
Salir

Encuentra lo que estás buscando

Les teues finances personals, més fàcils que mai. Concurs de Coneixements Financers. Consulta ací els centres que s'han classificat per a quarts de final

null

​​​​​​​Comprar o llogar?

Comprar o llogar?

Compatibilitat financera

Compatibilitat financera

Cost del primer any d'un bebé

Cost del primer any d'un bebé

Quin és el meu nivell d'endeutament?

Quin és el meu nivell d'endeutament?

EINES

Utilitza les nostres eines per aprendre a gestionar les teues finances i viure amb tranquil·litat.

Estableix els teus objectius financers, aprén a estalviar i a prioritzar les teues despeses. Elabora el teu pressupost, o comprova el teu nivell d'endeutament.

Aquestes i moltes altres més opcions estan disponibles en les nostres eines, especialment dissenyades per ajudar-te a planificar i resoldre els teus dubtes.

APRÉN AMB LES NOSTRES EINES

​​​​​​​null

PARTICIPA

Formant als joves per als reptes financers.

Finances per a tots ofereix un programa educatiu i un concurs destinat a professors i alumnes d'Educació Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

Saber-ne més

QUI SOM

El món de les finances, explicat per a tots.

El Pla d'Educació Financera és una iniciativa de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el Banc d'Espanya i el Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital. Té com a objectiu millorar la cultura financera dels ciutadans, dotant-los dels coneixements bàsics i les eines necessàries perquè manegen les seues finances de manera responsable i informada.las herramientas necesarias para que manejen sus finanzas de forma responsable e informada.


Coneix-nos

​​​​​​​null