Saltar al contenido principal
Buscar Buscador
Salir

Encuentra lo que estás buscando

  • Inici
  • Com tenir cura del teu entorn personal i financer?

Com tenir cura del teu entorn personal i financer?

Hi ha moltes maneres de cuidar el nostre entorn, tant en l’àmbit personal com financer.


Cal gaudir, però és crucial aprendre a controlar les despeses i ajustar el teu estil de vida al teu pressupost. Et donem totes les claus perquè organitzis les teves finances en parella, en família i a la feina, per viure amb més tranquil·litat.

​​​​​​​​​​​​​​

El meu banc i jo

Productes i serveis bancaris, targetes, xecs... els tens sota control?

Hi ha molts productes i serveis bancaris necessaris per gestionar el nostre dia a dia. Des d'un compte bancari on centralitzar les teves operacions fins a les targetes, préstecs o aplicacions de mòbil. Informa’t per beneficiar-te dels seus avantatges sense córrer riscos.


Segueix llegint 

​​​​​​​

LA FEINA

El teu lloc de treball: molt més que un sou mensual

Quan coneixem algú per primera vegada, el primer tema de conversa acostuma a ser "a què et dediques?" o "en què treballes?", i de la mateixa manera, és molt habitual descriure els nostres coneguts per la seva professió: "Treballa per a l'empresa X" o "és metge, informàtic, comercial, etc.".


Segueix llegint 

LA CASA

Alternatives per comprar o llogar el teu habitatge

Si et planteges fer un pas més en la decisió d'on viure i no saps si la millor opció és comprar o llogar, t'animem a consultar la nostra secció de "Llar" perquè així puguis determinar la millor alternativa. 


Segueix llegint 

​​​​​​​

EN PARELLA

Ara som dos... Finances en parella

Quan les finances personals es converteixen en finances "en parella", és imprescindible adaptar-se a la nova situació. Perquè la relació funcioni, pot ser que calgui fer alguns ajustos en la manera que teniu de gestionar els diners. En aquest procés, la comunicació és fonamental.


Tu i la teva parella sabeu si teniu els mateixos objectius financers? Descobreix-ho


Segueix llegint 

LA MEVA FAMÍLIA

La família creix...
¿Y ahora qué?

I ara què? A partir d'ara les necessitats augmenten i cal prendre decisions financeres importants.


Descobreix tot el que necessites saber per a aquesta nova etapa.


Segueix llegint 

​​​​​​​

¡No te pierdas nada!

Mantente al día de todas las novedades de Finanzas para Todos suscribiéndote a nuestra newsletter. Todas las novedades sobre finanzas, en tu correo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam dapibus aliquam ipsum, quis posuere ligula eleifend vel. Morbi rhoncus, dolor vitae blandit volutpat, tortor neque tincidunt eros, id hendrerit orci sem vel nisl. Nunc lacinia neque non erat volutpat condimentum. Vestibulum in egestas turpis. Donec consequat odio quis fermentum convallis. Vivamus dui lorem, posuere vel leo in, tempor tempus tortor. Fusce rutrum dapibus gravida. Phasellus tempus, velit sit amet porta faucibus, nulla elit tempor lorem, at commodo ligula purus eget dui.