Saltar al contenido principal
Buscar Buscador
Salir

Encuentra lo que estás buscando

Xarxa de col·laboradors

Pla d'Educació Financera

​​​​​​​

QUÈ IMPLICA SER COL·LABORADOR/A?

Un compromís ferm, constant i desinteressat amb la millora de la cultura financera.

Ser col·laborador del Pla d'Educació Financera implica el compromís ferm, constant i desinteressat de contribuir a la millora de la cultura financera dels espanyols mitjançant el desenvolupament periòdic d'iniciatives relacionades amb aquest àmbit i dins de l'estratègia nacional d'educació financera. A més, comporta la possibilitat de col·laborar amb altres institucions en el desenvolupament d'accions conjuntes que afavorisquen una millor educació financera dels ciutadans espanyols.

QUI PODEN SER COL·LABORADORS?

Realitzes activitats d'educació financera sense ànim de lucre? Uneix-te a Finances per a tots!

Poden ser col·laboradors del Pla d'Educació Financera les persones jurídiques constituïdes en territori espanyol que realitzen activitats d'educació financera sense ànim de lucre, que es dediquen a la investigació o estudi d'àrees relacionades directament o indirectament amb l'educació financera o que agrupen col·lectius de públic o professionals concrets que siguen considerats segments objectiu de l'educació financera. Així mateix, poden ser col·laboradors de Pla d'Educació Financera les administracions o organismes públics relacionats de manera directa o indirecta amb l'educació financera. .


Registra't com a col·laborador

​​​​​​​

​​​​​​​

Coneix la xarxa de col·laboradors del Pla d'Educació Financera en els diferents àmbits i totes les activitats que realitzen.

Xarxa de col·laboradors

Memòria d'activitats 2020

CODI DE BONES PRÀCTIQUES.

Els 10 compromisos per l'educació financera:

  1. Facilitar una educació financera al servei de les persones.
  2. Promoure una educació financera imparcial i de qualitat.
  3. Separar l'educació financera de l'activitat comercial.
  4. Adequar l'educació financera al públic al qual es dirigeix.
  5. Facilitar una educació financera clara, veraç i precisa.
  6. Proporcionar una visió completa i lliure de qualsevol biaix de les matèries que inclou l'educació financera.
  7. Utilitzar un llenguatge senzill, pedagògic i adequat a les característiques del públic al qual es dirigeix.
  8. Evitar l'ús de logos i marques propis (quan siguen entitats amb ànim de lucre).
  9. Disposar de formadors degudament capacitats.
  10. Avaluar els recursos obtinguts amb les iniciatives d'educació financera.

Codi i decàleg de bones pràctiques per a les iniciatives d'educació financera

Un conjunt de principis aplicables a les iniciatives d'educació financera desenvolupades a Espanya i als seus continguts la finalitat dels quals és assegurar la qualitat, imparcialitat i transparència de les iniciatives d'educació financera dutes a terme per les entitats que les promoguen.


Descarrega el codi 

​​​​​​​

¡No te pierdas nada!

Mantente al día de todas las novedades de Finanzas para Todos suscribiéndote a nuestra newsletter. Todas las novedades sobre finanzas, en tu correo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam dapibus aliquam ipsum, quis posuere ligula eleifend vel. Morbi rhoncus, dolor vitae blandit volutpat, tortor neque tincidunt eros, id hendrerit orci sem vel nisl. Nunc lacinia neque non erat volutpat condimentum. Vestibulum in egestas turpis. Donec consequat odio quis fermentum convallis. Vivamus dui lorem, posuere vel leo in, tempor tempus tortor. Fusce rutrum dapibus gravida. Phasellus tempus, velit sit amet porta faucibus, nulla elit tempor lorem, at commodo ligula purus eget dui.