Saltar al contenido principal
Buscar Buscador
Salir

Encuentra lo que estás buscando

Eines

​​​​​​​

Filtra per categoria:

El meu pressupost

Sona complicat, però és tot el contrari. Crear pressupostos és un hàbit molt beneficiós que ens permet portar un control sobre els nostres diners.

 

Provar eina

Els meus capritxos

Aquesta eina permet conéixer quant es pot estalviar en un temps determinat si eliminem o reduïm despeses. Introduïsca almenys un concepte de despesa i el seu estalvi mensual.  Tingues en compte que fins a les retallades més xicotetes poden significar grans estalvis.

 

Provar eina

La meua jubilació

Quant necessites estalviar per a la teua jubilació? Durant quants anys et duraran els teus estalvis després de jubilar-te?

 

Provar eina

El meu bebé

Estàs esperant un bebé? Aquesta eina ;et permetrà planificar les despeses del primer any i ajustar-les en funció de les teues necessitats.

 

Provar eina

Els meus objectius

Descobreix quant diners hauràs d'estalviar mensualment per a aconseguir els teus objectius de capital en un determinat termini.

 

Provar eina

Els meus objectius infantil

Aquesta eina et permetrà conéixer quant diners hauries d'estalviar tots els mesos per a aconseguir un objectiu en un determinat temps.

 

Provar eina

Els meus deutes

Estàs endeutat en excés? Calcula el teu límit d'endeutament amb aquesta eina. Aquesta calculadora et permet conéixer el teu nivell d'endeutament tenint en compte els teus ingressos mensuals i l'import dels teus deutes (sense comptar amb la hipoteca).

 

Provar eina

Prioritzar objectius

Aquesta eina t'ajuda a classificar i seleccionar els objectius segons la importància que tenen per a tu. Introdueix a continuació almenys dos objectius financers.

 

Provar eina

El meu valor net

Aquesta eina et permetrà conéixer el valor total dels teus béns i drets una vegada descomptats; els teus deutes, és a dir, el teu patrimoni net personal, perquè pugues realitzar un seguiment de l'evolució de les teues finances.

 

Provar eina

Les meues finances en parella

Coneix la teua compatibilitat financera amb aquest test de 10 senzilles preguntes

 

Provar eina

Com està la teua salut financera?

T'has preguntat com et trobes? Saps com tens els teus nivells de colesterol? Els triglicèrids? …si no et fas una analítica no ho sabràs. Perquè també pots fer una revisió mèdica per a conéixer la teua salut financera.

 

Provar eina

El meu habitatge

Calcula el preu de la casa que pots comprar en funció de la quota mensual que pots o vols pagar.

 

Provar eina

Comprar o Llogar

Aquesta eina t'ajudarà en la difícil decisió de si comprar o llogar d'un habitatge. Compara els costos de lloguer i compra d'un habitatge, segons els anys que penses quedar-te a la casa.

 

Provar eina

Els meus estalvis

Aquesta eina et permet conéixer quant diners podràs acumular en un determinat termini si estalvies mensualment una quantitat de diners.

 

Provar eina

El meu estat estalvi-inversió

Aquesta eina t'ajudarà al fet que avalues el teu comportament respecte a l'estalvi i la inversió.

 

Provar eina

¡No te pierdas nada!

Mantente al día de todas las novedades de Finanzas para Todos suscribiéndote a nuestra newsletter. Todas las novedades sobre finanzas, en tu correo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam dapibus aliquam ipsum, quis posuere ligula eleifend vel. Morbi rhoncus, dolor vitae blandit volutpat, tortor neque tincidunt eros, id hendrerit orci sem vel nisl. Nunc lacinia neque non erat volutpat condimentum. Vestibulum in egestas turpis. Donec consequat odio quis fermentum convallis. Vivamus dui lorem, posuere vel leo in, tempor tempus tortor. Fusce rutrum dapibus gravida. Phasellus tempus, velit sit amet porta faucibus, nulla elit tempor lorem, at commodo ligula purus eget dui.